Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

ΚΑΣΣΙΟΠΙΤΑ ή ΧΥΤΗ

ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΠΙΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΜΑΘΕ Η ΒΛΑΧΑ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ Η ΕΛΕΝΗ, ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΗΣΣΑΝΗ ΠΩΓΩΝΙΟΥ.

ΥΛΙΚΑ: 3 ΧΟΥΦΤΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΛΕΥΡΙ
3 ΑΥΓΑ
1 ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΡΟΒΕΙΟ
ΓΑΛΑ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ
2-3 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΗΡΟ ΦΡΕΣΚΟ
350 ΓΡ. ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ (είναι κάπως πιπεράτη ,πικάντικη)


ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ανακατεύουμε το αλεύρι τα αυγά το γιαούρτι και το γάλα να γίνει ένας παχύρευστος χυλός (όπως των λουκουμάδων). Αλοίφουμε ένα μεγάλο ταψί με βούτηρο και ρίχνουμε μέσα το χυλό να απλώσει στο ταψί.Το ύψος του χυλού πρέπει να είναι 2-3 εκατοστά μέσα στο ταψί. Απο πάνω τρίβουμε τη φέτα με τα χέρια σε μικρά κομματάκια και όσο βούτηρο περίσσεψε. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσει η πίτα. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: